Forside     Bestyrelsen     Pressen     Aktiviteter     Medlem    Vedtægter     Galleri     Sponsorer 

         Menu

Serbiens Ambassade
Fakta om Serbien

Integration

Praktiske råd

Serbiens Hovedstad

Nyheder fra Serbien

Billeder fra Serbien

Serbia Travel

Arkivet

Links

Forum

 

 

 

 

 

KULTURAFDELINGEN

   

   

Kulturafdelingens formål:

 

At skabe fællesskab og organisering hos borgerne i Næstved, ved at arrangere forskellige sociale og kulturelle  aktiviteter.

At bidrage til at skabe dialog og bygge bro mellem kulturerne i Danmark gennem forskellige arrangementer, for der igennem at skabe forståelse, respekt og tolerance.

 

At præsentere den serbiske kultur og danne et forum, hvor medborgere kan mødes.

 

Foreningens formål søges opnået ved gensidige kontakter, gennem foredrag, udstil­linger, film og andre aktiviteter, der kan fremme de kulturelle, sociale og politiske forbin­delser mellem de to folk.         

 

At knække fordomme og fremme integrationen ved at bidrage til det tværkulturelle liv i vores by og forme vores fælles fremtid i Danmark.

 

 At indsamle økonomisk hjælp til forældreløse og udsatte børn i Serbien, desuden søger vi økonomisk støtte til mennesker i nød fra vores medlemmer og fra andre velgørende mennesker og organisationer.

Vi vil udfør vores hjælpearbejde i samarbejder med lokale velgørende og hjælpeorganisationer der har samme mål og interesse områder i Serbien. På den måde hjælper vi nødlidende børn i fællesskab på en rigtig effektiv måde.

   

Nyheder

 

 Serbisk Kulturaften

 

  Breve fra serbiske børn

 

   Folkedragter i  Byrådet

 

   Gave til Dronningen

E - mail: info@djerdap.dk • +45 24404496 • Grønnegade 10 • 4700 Næstved • Danmark