Home    Serbisk    Holdet    Referat    Info    Billeder    Resultater    Sponsorer    Guestbook

 

Træning

Tirsdag 18.00-20.00  

Torsdag 18.00-20.00

Kalbyrisskolen

 

Sponsorfesten 22.01.2011

 

 

Djerdap FC

 

 

 

 

 

 

FC Djerdap

Grønnegade 10

4700 Næstved - DK

info@djerdap.dk

 

Kampreferat 2009

 

17.10.2009. Suså IF - FC Djerdap 2-3

 

Så skete det. Den længe ventede turneringssejr i serie 3 kom i hus i lørdags. Suså og Djerdap havde lige mange point inden dagens kamp. 

Der blev derfor tale om en tæt dyst mellem to meget jævnbyrdige hold. Kampen bar præg af hård fight midt på banen, og det var tydeligt at kampen skulle vindes på dette område.

Det var tydeligt at se, at ingen af holdene ønskede at tabe, og Djerdaps forsvar stod rigtig stærkt, hvilket gjorde det svært for Susås angribere.

 

Kampen startede i et stille og roligt tempo, med meget spil midt på banen, med Djerdap som spilstyrende. Men på grund af et par forsvarsfejl i Susås forsvar, kom Djerdap frem til de første store chancer. Suså var dog ikke helt uden chancer, men det eneste de havde var et par langskud, som enten røg forbi, eller lige ind i favnen på Djerdap-keeper Mustafa.

Ingen af holdene formåede dog at komme frem til de helt store chancer, indtil midt i halvlegen hvor kampens første mål faldt, Susås målmand fejlbedømmer en bold og tager den med hånden langt uden for feltet, han fik et gult kort og måtte ud i 10 min. Frisparket tager Max sig af, og i den bedste Ronaldo stil banker han bolden op i nettaget (han ramte overliggeren på frisparket forinden).

Og med en mand i overtal flyttede Djerdap presset på hjemmeholdet endnu længere op på banen, og allerede 5 minutter senere scorer Mathias Løfgren til 2-0 for Djerdap da han afdriblede hele Susås forsvar samt målmanden og let kunne sparke bolden i nettet.

Efter scoringen begynder Djerdap at tage mere initiativ og styrer resten af halvlegen. Djerdap er i øvrigt tæt på at øge føringen et par gange inden dommeren fløjter halvlegen af,  Max rammer overliggeren for anden gang i kampen, men stillingen ved pausen forbliver 0-2 til udeholdet fra Djerdap.

 

Anden halvleg startede lidt som første, med Djerdap som spilstyrende i begyndelsen. Men selvom de styrede spillet og kom frem til de store chancer i starten af halvlegen, kunne Djerdaps angribere ikke finde vejen til målet. Hjemmeholdet får tildelt et straffespark i midten af anden halvleg, men djerdaps måland Mustafa er sikkerheden selv i målet og tager straffesparket. Det skulle dog vise sig at Suså skulle får reduceret til 1-2, 15 minutter før tid. Efter frispark i venstre side af Djerdaps forsvar, bliver bolden spillet ind til Susås angriber som står fuldstændig umarkeret i feltet og han har ingen problemer med at udplacere en prisgivet Djerdap-keeper Mustafa. Eftet det mål begyndte Djerdap-spillerne at blive nervøse. Der gik panik i spillet, og Suså fik alt for meget plads og nemt spil.

På trods af spilovertaget formåede Suså dog ikke at komme frem til de helt store chancer, og i stedet begyndte Djerdapat få mere styr på spillet. Til slut i kampen kom begge hold frem til chancer, Djerdap scorer til 3-1 med 3 min tilbage af kampen hvor Mathias og Max leger med Susås forsvar og Max nemt kan scor på en frispilning fra Mathias, hvor han var allene foran mål. Djerdap burde burde på dette tidspunkt være foran med 6-1 efter spil og chancer, og i slutsekunderne scorer Suså til 2-3, som også blev kampens resultat.

 

Alle skal roses for en god præstation på banen, flot drenge det var en dejlig sejr i den sidste kamp i efteråret.

 

Tak til alle der har støttet op om holdet, spillere, trænere, holdledere, sponsorer og ikke mindst vores trofaste fans.
Det er virkelig en fornøjelse at overvære kampene når det er så mange på tilskuerpladserne, - håber vi ses til foråret...

 

10.10.2009. FC Djerdap - Mern IF  1-1

 

Vi havde kniven på struben før mødet med rækkens tophold og nedrykkere fra serie 2, Mern IF.
Vi havde inden kampen aftalt at vi skulle levere en generelt bedre indsats over hele linjen og det lykkedes til fulde.
Vi var hurtigere på bolden, stærkere i pasningsspillet, gode i nærkampene.


Vi vidste det ville blive en svær kamp, men vi var klar fra start og havde en go gejst med os på banen. Vi havde godt styr på kampen fra start og kunne godt ha' været foran med 2-3 mål efter ca. 20 min spil, men skarpheden manglede... men endelig en perfekt aflevering fra midtbanen til toppen og Max får sat boldet i kassen. 1-0 til Djerdap, som var halvlegens resultat.

 

2. halvleg bliver spillet lidt hårdt og der er mange små personlige kampe på banen. Mern får bolden i kassen til 1-1 i midten af anden halvleg. På dette tidspunkt står vi km. fra vores modstander og rammer ikke hinanden som vi skal. Kampen koger og vi bliver snydt for 2 gulekort, får dog med god grund smidt én modstander ud at køle af... men får ikke bolden i kassen selvom vi er i overtal.

Det blev en kamp hvor vi spillede os til rigtig mange chancer, men igen var vi ikke skarpe nok i afslutningerne, men generelt stor ros til alle 13 som ydede en kæmpe indsats.

Det er nu vigtigt at holde fast i at vi endnu ikke er fri af bunden, og at vi stadig skal ud og arbejde hårdt i den sidste kamp mod Suså. Vi skal køre videre på de gode takter fra denne kamp, og så igen være fuldt koncentreret i den næste kamp. Hvis vi kan holde niveauet fra kampen mod et tophold bør vi kunne komme op ad i rækken.

 

03.10.2009. Karrebæk IF - FC Djerdap  2-1

 

Det var med en blanding vemod og indædt vilje til sejr, at Djerdap´erne snørrede støvlerne og gjorde klar til kamp i omklædningsrummet på Karrebæk stadion.

Taktikken blev lagt, og en sidste gang blev truppen sat op mentalt til kamp. Vi skulle give holdet, den enkelte spiller samt trænere den vidunderlige smag af sejr. Med dette mål forlod vi omklædningen og gik beslutsomt til pitchen for at give de blå en omgang bøllebank!

Karrebæk ville det indledningsvis anderledens, og lagde ud med et enormt pres på Djerdap. I kampens første 10min kom vi kun enkelte gange over midterlinien; MEN vi stod sammen og fightede os ud af presset. Så skete det som kendetegner fodbold. Karrebæk lavede en genial stikning i dybden på højre fløj, som deres angriber kynisk sendte bolden forbi Djerdap målmanden. 1-0.

FC Djerdap få udlignet til 1-1 midt i første halvleg på et mål af Mathias Løfgren, hvor han driblede forbi hele Karrebæks forsvar og sikkert sparkede bolden ind i nettet og kampen vendte nu 180 grader.

 

I de næste 20 minutter, sad Djerdap på spillet og producere 3-4 åbne chancer, dog uden at bolden ville ind, selv Dejan Spasojevices langskud ramte overliggeren og vi måtte gå til en uafgjort fortjent pause.

Tingene blev talt igennem, og med en 1-2-3 PARKEN blev ballonen pustet op igen, klar til de sidste 45 min.
Spillet flød frem og tilbage, hvor alle Djerdap spillere indædt kæmpede og løb for hinanden, og dermed levede op til, hvad vi som mænd havde givet hinanden lovning på. "Tyvær" som svensken siger, var bolden glat og et Karrebæk indlæg gav en åben chance til Karrebæk, hvilket resulterede i, at vi ufortjent kom bagud 2-1. FU.., trænere og spillere tænkte sikkert den samme tanke: " det kan bare ikke være rigtigt det her". Herefter kæmpede holdet det bedste det har vist ever.

 

Vi pressede på for fuld kraft. Flere 100% chancer blev produceret, men igen ville bolden ikke ind.


Super kamp, selv om vi taber 2-1, hvor holdet havde den rette indstilling, som gjorde, at det var sjovt at spille bold.Vi kæmper godt og spiller en kamp, vi vel i virkeligen havde fortjent at vinde ! Vi viser med denne kamp også, at vi ikke hører til som nummer 11 i serie 3! Det er der simepelthen for meget potentiale til..

 

26.09.2009. FC Djerdap - Store Heddinge  0-2

 

Haves: Godt hold. Søges: Fokusering og vindermentalitet!

 

”Top mod bund”. ”Livsvigtig kamp for begge hold”. ”Sidste chance”. Ja mange klicheer kan bruges når denne kamp skal beskrives. For Djerdap havde absolut brug for en sejr, hvis de skulle bevare muligheden for at være med i toppen. Og en sejr til Store Heddinge ville pynte gevaldigt på stillingen i den anden ende af rækken.

Rammerne omkring lørdagens serie 3 kamp, var perfekte. Vejret var godt og kampen skulle spilles på Estadio Maracana (Kalbyrisskolen). Dette så ikke rigtig ud til at kunne motivere hjemmeholdets spillere, som overhoved ikke kunne få gang i deres spil.

Det blev dog gæsterne fra SH der kunne profilere mest af banen og det gode vejr og kunne dermed trække sig ud af kampen med tre point på kontoen.

 

Gæsterne bragte sig foran efter 20 min, på et godt gennemspilet angreb.

Så kunne gæsterne bringe sig yderligere i front 10 min senere, hvor gæsternes angriber kunne afdrible hele Djerdaps forsvar i feltet og let score til 2-0, dette var stillingen ved pausen.

 

Forestillingen fortsatte efter pausen, hvor hjemmeholdet forgæves prøvede at få spillet til at fungere, men dette lykkedes aldrig.

Djerdaps tropper ligger dermed kun 3. p. fra en sidste plads og skal for alvor til at komme igang, hvis vi skal undgå sidstepladsen i tabellen.


 

Resultater Rundenummer 8

 

FC Djerdap

St. Heddinge

0

2

Anadolu IF

Suså

1

1

Holmegaard

Herlufsholm

3

2

Nordstevns

Mern

5

1

Toksværd

Svend Gønge

6

2

Ørslev

Karrebæk

6

0

 

 

Stilling Serie 3

    K V U T Score P
1 Toksværd Olstrup 8 5 1 2 31-22 16
2 Nordstevns GI 8 5 0 3 27-23 15
3 Mern UIF 8 5 0 3 16-22 15
4 Herlufsholm GF 8 4 2 1 29-15 14
5 Holmegaard GB 8 3 1 4 21-20 12
6 Anadolu IF 8 2 4 2 14-11 10
7 Suså IF 8 2 4 2 20-23 10
8 Ørslev GIF 8 3 0 5 19-27 10
9 Karrebæk IF 8 2 3 3 21-23 9
10 FC Djerdap 8 2 3 3 13-19 9
11 Store Heddinge BK 8 2 2 4 18-13 8
12 IF Svend Gønge 8 2 0 6 19-30 6

 

Så et stort skridt for Djerdap kan tages, hvis det igen kan blive til point i den næste kamp. Kampen er mod karrebæk IF, og spilles på udebane. Kampen spilles lørdag den 3. oktober med start kl. 13.30.
Skulle vi ikke lige møde frem og hjælpe Djerdap det sidste stykke mod overlevelse. Det ville være dejligt. Og da 2. holdet skal spille søndag, er der ingen undskyldninger for ikke at møde frem.

 

17.09.2009. HG - FC Djerdap 5-0

 

Alt der kunne gå galt, gik galt...

 

Der kan ikke herske tvivl om at Djerdap har et godt forsvar. Bare 12 mål gik der ind i de første 6 kampe. Det er stabilt. Men det var inden kampen mod HG, som altså scorede 5 mål i denne kamp.. For ikke tilstedeværende kunne det tyde på at Djerdap havde sendt sit forsvar på tidlig efterårsferie. Men det var ikke tilfældet. Det var blot en af de kampe hvor alt gik galt, og hvor modstanderen scorer på alt hvad der bare lugter af en målchance (dog forærer vi dem 3 mål i 1. halvleg ved at sparke den hen i fødderne på en fremadstormende modstander).... disse fejl har vi kun os selv at takke for. Så derfor ligner ovenstående målscorerliste en hel smørrebrødsseddel fra Salatfadet.

 

En sådan kamp er noget som de fleste hold kommer ud for. Se blot disse resultater inden for den seneste tid: Mern – Karrebæk 0-5, Toksværd – Karrebæk 1-6, St. Heddinge - Suså 7-0. Så det sker – men det er bestemt ikke sjovt at være vidne til, når det er ens eget hold som det går ud over.

 

Nu skal jeg ikke forsøge at komme med påstande om at HG´s sejr var ufortjent. For det var den bestemt ikke. HG har et glimrende hold, og spillede flot fodbold. Jeg har meget svært ved at se at nogle hold i serie 3 som kan måle sig med dette hold. Og hvis det ikke var fordi det trods alt er meget tidligt på sæsonen, ville jeg ikke tøve med at ønske dem til lykke med oprykningen.

 

Det var positivt at de fleste Djerdap spillere ikke på noget tidspunkt gav op, og helt til slut viste kampvilje. Det var bare en af de dage, hvor vi dels var oppe mod et bedre hold, og dels var oppe mod et hold som bare scorede og scorede. Forsvaret – og hele holdet – gjorde det bedste det kunne, men overmagten var bare for stor.

 

Det er svært at pege direkte på hvad der går galt i dag. HG er ikke 5-0 bedre end os. Vi formår blandt andet ikke at spille klogt mod dem. Som jeg ser det er det store problem at holdet som sådan ingen taktisk forståelse har! Hver mand, hver sin taktik. Der er meget lidt forståelse for hvad der egentlig skal ske i de enkelte kæder. 10 meter før midterlinien går det hele i stå fordi der ikke er nogen der ved hvad der så skal ske, derfor blir boldholderen nød til at skabe det hele selv, forsøge at afdrible tre-fire mand og - med alt respekt - men det hører bare ikke hjemme i serie 3, måske var det ok i første runde af skolefodbold. Andre ting som måske spillede ind var vores mentalitet og vores løbepensum.

 

Så det er bare med at komme op på hesten igen, og komme videre. Modstanderen i næste kamp er St. Heddinge BK. En kamp som spilles lørdag den 26. september kl. 15 på Estadio do Maracana.

 

Man of the match; ???

 

12.09.2009. Ørlsev GIF - FC Djerdap 1-1

 

Skuffende uafgjort

 

Ørslev - Djerdap endte 1-1. Skuffende, må være konklusionen på den kamp. Trods overvægt i spil og chancer, lykkedes det ikke de stribede at få alle tre points. Alt for mange fejlafleveringer prægede et Djerdap hold, der ellers i store dele af kampen var overlegne på alle områder.

Selv med en afslutning på kampen, hvor der var dømt skydetelt, lykkedes det ikke at få bolden ind bag en godt spillende Ørslev målmand. En skam at Djerdap ikke hægtede sig på toppen med en sejr, men turneringen er ung, og der er plads til forbedringer, så vi ser frem til at stabiliteten kommer i løbet ad de næste kampe.

Godt det er en to års plan at rykke op i serie 2...

 

Næste kamp er mod rækkens nr.2 HG på udebane torsdag aften kl.17.45.

 

Fakta om kampen

Ørslev GIF - FC Djerdap 1-1 (0-0)

64min 1-0 Ørslev

85min 1-1 Max

Man of the match; Max

 

05.09.2009 FC Djerdap - Nordstevns IF 2-1

 

Tophold efter lørdagens kamp...

 

YEEEEES MANN!! SÅDAN DRENGE!!! KILILILILIIIIIIIII!! Serie 3 kampen mod Nordstevns blev en nervepirrende kamp, hvor gejst, omtanke og super holdspil, spillede en vigtig rolle. Opstillingen var som følge: Mustafa, Dejan G, Adam, Dejan S, Dragan, Dejan J, Donald, Max, Dejan P, Mathias og Hakup. Som udskiftere havde vi Kristian, Zeljko og Miki K.

"De Hvide Ørne" mødtes midt på eftermiddagen, klar til kamp! Forventninger var sejr. Efter at være ankommet i omklædningsrummet fik vi den tilbagevendende taktiksnak inden kampstart.
Selvom Djerdap inden kampen havde en masse skader og afbud, så startede FCD kampen bedst, og kom godt igang, desværre udmunder de mange chancer ikke til nogen scoring i første halvleg. Nordstevns kommer foran med 1-0 efter 25 min spil i første halvleg, et mål som holdets spillende træner/holdleder Dragan forærer væk, men det var sikkert med vilje for at få gutterne i gang. Det var resultatet af 1. halvleg, selv om FC Djerdap på dette tidspunk burde havde været foran med  3-1.

 

I anden halvleg smed FCD deres egen Xavi (Max) længere frem på banen, som fightede hele kampen igennem og gjorde en forskel. Herefter fik FCD tildelt et hjørnespark, som Hakup sparker og finder en helt fri Max i feltet, der stak sit runde hoved frem og scorede til 1-1. Herefter blev der danset ordentlig dans på banen. !!

Herfra overtog FCD kampen og 10 min efter det udlignende mål får Djerdap tilkendt et straffespark, som Max bliver sat til at sparke og han er sikkerhedden selv og scor til 2-1 for hjemmeholdet, det var hans mål nr 6 i fem kampe.

Og det blev kampens resultat! En ufattelig kamp!!

Forsvaret spillede endnu en gang fantastisk med Dejan J og Dejan S, Dragan, Adam, Dejan G og Zeljko, SÅDAN GUTTER!! BLIV VED!! Foran forsvaret havde vi en hårdtarbejdende midtbane med Donald, Dejan P og Max, samt en Mathias i front som spillede en formidabel kamp(selv om han ikke kom på scoringslisten). 

SÅDAN DRENGE!!! VI GÅR FANDME EFTER DEN FØRSTEPLADS..

 

Der skal lyde en stor ros til dommeren igennem hele kampen...

 

Fakta om kampen;

FC Djerdap - Nordstevns 2-1 (0-1)

34min 0-1 Nordstevns

58min 1-1 Max

76min 2-1 Max

Man of the match; Max


 

01.09.2009 Anadolu IF - FC Djerdap  1-1

 

Uafgjort var skuffende

 

Når Anadolu IF og FC Djerdap krydser klinger, står der som regel altid også æren på spil.

Der var også trængsel på siddelinien, da de to lokalrivaler fra Næstved spillede topopgør tirsdag aften.

-Vi fik dog en god start på kampen, men desværre formåede vi ikke at holde koncentrationen og disciplinen. Det udnyttede Anadolu IF, og selv om jeg synes, vi spillede bedst i dag (flot første halvleg), må vi derfor nøjes med uafgjort.

 

Det første 15 min blev en stillingskrig, og hvor Djerdap viste de bedste takter. De sidste 30 min af 1. halvleg spillede Djerdap mandskabet noget af det bedste lfodbold længe, og idet 25 min kom beløningen,  vi kommer foran 1-0, på et flot mål af Dejan Prikulovic.

Vi dominerede kampen totalt i første halvleg og der blev der kæmpet om hver en bold, med store tilbud til FC Djerdap, men brændte store chancer i anden halvleg også selv om vi var kommet under pres, især Djerdaps Dejan Spasojevic og Max havde gode muligheder for at komme på måltavlen, men det tætteste den førstnævnte kom på var et dumt gul kort i slutningen af kampen.

 

- Vi gik efter at få alle tre point. Det syntes jeg også vores offensive opstilling bar præg af. Men sådan gik det desværre ikke, da Anadolu reducerer til 1-1, 8 min før tid, og for at det ikke skal være løgn skette det igen på en dødbold..det er nu mål nr 9 som bliver scoret mod os på en dødboldsituation.

 
- Det er vores egen skyld, vi ikke vandt i dag. Ind imellem spillede vi rigtig godt, men vi manglede lige det sidste, og samtidig havde vi nogle dumme boldtab, som kostede dyrt. Det er en flad fornemmelse lige nu.
Men jeg kan ikke klage. Jeg kunne selvfølgelig godt klandre spillerne en smule for ikke at spille så god fodbold i anden halvleg, men jeg synes der blev investeret det, der skulle´.

 

Og tak for en fair spillet kamp med en dommer som holdt en lige linie hele vejen igennem, ligeledes en stor tak til vores trofaste tilskuere..

 

Fakta om kampen;

Anadolu IF - FC Djerdap 1-1 (0-1)

32 min 0-1 Dejan Prikulovic

78 min 1-1 Ahmet Buruk

Man of the match; Dejan Spasojevic

 

29.08.2009.  FC Djerdap - Toksværd  4-5

 

Djerdaps drenge var opsatte på at forsvare vores fine andenplads i serie 3. Optakten var dog lidt anerledes end det plejer, da vi havde afbud fra Rune, John og desuden var Srdjan skadet.

 
Hjemmeholdet starter rigtig flot og har mange kombinationer over hele banen, der gik heller ikke langt tid før Djerdap scorede til 1-0. Mathias har et godt løb frem af banen, går til baglinjen og smider en aflevering tilbage til holdets tiopscor Max, der med et flot spark banker bolden i kassen til 1-0, og 10 min senere scorer holdets anfører Donald til 2-0 på et flot hovedstød, selv om han var den mindste mand på banen.
 
Efter de første 20 min tydede alt på en hjemmesejr, men så lykkedes det gæsterne at score 2 hurtige mål, og holdene kunne gå til pause med uafgjort 2-2.
I 2 halvleg lykkedes det Djerdap at bringe sig foran 4-2 på mål af Mathias og Hakup, alle troede nu at sejren var i hus, men så sker det som ikke må ske i en fodboldkamp, gæsterne får overtaget spillet på midtbanen og begynder at presse os, de fik også stort hjælp fra dommeren, han var intet mindre end en skandale, han forærer gæsterne fra Toksværd et straffespark og som om det ikke var nok forærer han Toksværd et mål mere til 4-4, hvor han først fløjter og markerer for offside men da han ser bolden i nettet giver han tegn til at der er scoret en regulært mål, denne kendelse fik Djerdaps spillere til at koge over, og dommeren begrundede det med at han havde ombestemt sig, en mærkelig kendelse og Djerdap får smidt to spillere ud pga bruk, den ene er holdets målmand, og det gør at Toksværd i slutningen af kampen kan bringe sig foran 5-4...
 
Etik og Fair Play findes åbenbart ikke hos SBU, eftersom dommerne er i deres gode ret til at sige nej til en kamp, hvor de kunne tænkes at være inhabile – men dette ord var nok ikke en del af dommerens ordforråd, det var en skandaløst elendig dommerpræstation.
 
Det var en god og intens kamp, men dommeren ødelagde i den grad festen med sine noget mærkelige kendelser.
Synd at topkampen i vores pulje i denne runde bliver husket for dommeren, og ikke for selve kampen..

 

Nu skal holdet bare op på hesten igen og se fremad mod nye udfordringer og det sker allerede på tirsdag mod Anadolu.

 

Fakta om kampen;

FC Djerdap - Toksværd Olstrup 4-5 (2-2)

13 min 1-0 Max

20 min 2-0 Donalad Varonic

30 min 2-1 Holmegård

35 min 2-2 Holmegård

52 min 3-2 Mathias Løfgren

57 min 4-2 Hakop Hakopian

75 min 4-3 Toksværd (straffe)

82 min 4-4 Toksværd

87 min 4-5 Toksværd

Man of the match; Mathias Løfgren

 

23.08.2009. FC Djerdap - Holmegaard GB  3-3

 

Kampen var lang tid om at finde sig selv, men det var dog gæsterne som kom bedst i gang.   Djerdap mistede mange bolde, og via direkte spil fra gæsterne, opstod der en del dødbold-situationer i vores straffesparksfelt. Det resulterede i et par gode forsøg til gæsterne, bl.a. måtte Keeper Mustafa Farouk parere et skud fra kort afstand fra Holmegaards angriber, der kort forinden var spillet fri.
Djerdap og HGB havde nogenlunde lige boldbesiddelse, med et lille plus til gæsterne og de var på dette tidspunkt også bedre i omgangen med den runde kugle. Djerdap spillede sig ikke frem til meget i kampens start, men hver eneste kamp i denne sæson har vist at drengene kæmper til det sidste, og aldrig giver op. Og selv om spillet ikke altid har været fantastisk, så har alle spillere vist en stor appetit på spillet. Det skulle senere give bonus.

De to angribere hos gæsterne, var meget aggressive i deres spil og skabte i det første kvarter uro i Djerdaps bageste linier. I denne periode gøs man nærmest, hver gang en høj bold blev ekspederet ind i hjemmeholdets straffesparksfelt.

Djerdap fik så et lettere overtag efter 15 minutter af første halveg, hvor især "Max", ”Mathias”  og "Srdjan" arbejdede ihærdigt. Ind imellem måtte gæsterne lave frispark for at bremse dem, og to gange havde Djerdap muligheden ved frispark på kanten af feltet, begge gange blev bolden dog sparket over mål.

Med rigtigt godt kombinationsspil på venstre kanten i det 17. minut, havner bolden lige pludselig foran modstandernes mål, og hvem kommer der som et lyn, det gør Mathias Løfgren og banker den ind i nettet til 1-0 til Djerdap, det var virkelig en fornøjelse at se.

Gæsterne kommer hurtigt tilbage i kampen og på to dødbolde kommer de foran med 2-1 med bare 10 minutters mellemrum.

Djerdaps sårbarhed i dødboldsituationerne havde vist sig ved 1-1 og 1-2 målet, men holdet fik dog også vist sin, for tiden, god moral efter at være kommet bagud.

VI fik gradvist spillemæssigt overtag, og vigtigst af alt, styring på tropperne, specielt de bageste rækker hvor Adam Kacar kom ind istedet for Martin Hansen.

Djerdap havde også et lettere overtag i de første 15-20 minutter af anden halveg, hvor især Max og Mathias havde flere muligheder til at udligne med bolden vil bare ikke ind i nettet. Vi scorer dog til 2-2 på et flot frisparksmål af "Rune" i midten af anden halvleg, nu kunne samtlige spillere og fans lugte sejren til FC Djerdap, men så sker det utrolige, igen kommer gæsterne foran efter en dødbold, men Djerdap drengene giver ikke op og forsætter det fremmadrettede spil, og belønningen kom 7 minutter før tid, hvor Max bliver væltet i straffesparksfeltet, han tager selv ansvaret og banker bolden fladt i højre side til 3-3. Vi havde endnu et par chancer hvor vi kunne afgøre kampen til vores fordel.

Det var vigtig at vi ikke tabte denne kamp, for selv om vi er oprykkere i serie 3, så er vi stadig ubesejret i de første 2 kampe . Det var ikke nogen speciel køn kamp, og man må sige, at kampen længe lå på vippen og nemt kunne være tippet til den anden side. Jeg var nervøs efter en halv time i 2. halvleg, hvor vi virkede fuldstændig “bombede”. På det tidspunkt troede jeg, at det ville blive ren overlevelse med alle de dødbolde, der blev hældt ind i feltet. På det tidspunkt var vi nok glade for bare at gæsterne ikke scorede flere mål.
I modsætning til kampen mod Svend Gønge synes jeg, at organisationen fungerer i dag, hvis man lige ser bort fra 1-2-scoringen. På trods af føringen får de ikke et afgørende overtag, og vi viser god moral ved at komme igen.
Der bliver leveret nogle gode arbejdsindsatser i dag over hele linien, og især skal fremhæves Srdjan, Max, Dejan J, Dejan S, Dejan G. 

 

Godt gået drenge

 

Fakta om kampen;

FC Djerdap - Holmegård 3-3 (1-2)

17 min 1-0 Mathias Løfgren

28 min 1-1 Holmegård

38 min 1-2 Holmegård

60 min 2-2 Rune

84 min 2-3 Holmegård

89 min 3-3 Max

Man of the match; Dejan Jubecic


15.08.2009 FC Djerdap - Svend Gønge 2-1

 

Så var tiden kommet, hvor drengene skulle spille deres første kamp i serie 3, hvor vi skulle møde et af de bedre hold i puljen. En rigtig 6 points kamp og heldigvis med Djerdap som vinder var vist mest, hvad referatet i kort version kunne have lydt. Efter denne sejr har Djerdaps´s bedste seniorhold nu bragt sig i den position, at samtlige hold i vores serie 3 pulje har grund til at frygte os.

Vi vidste på forhånd at Svend Gønge er et meget velorganiseret hold, der står rigtig godt på banen og derfor et hold der er svært at spille imod, de har ikke tabt en turneringskamp i over et år og dagens opgave for Djerdap´s spillere var derfor at være skarpe i udnyttelsen af muligheder, spille så varieret som muligt, ikke svinge for meget i præstationerne, tætte markeringer og være stærke i erobringen af 2. bolde. dette lykkedes kun delvist men nok til at kunne hjemføre 3 points af den dejlige slags.

I de første 45 minutter af kampen er det klart Djerdap der har styringen. Derefter  kommer Svend Gønge klart bedre med og i perioder af resten af kampen får de tæppebombet vores bagerste rækker med deres lange aflevringer og følgende erobringshidsigheder på 2. boldene.
På trods af et tungt pres fra Djerdap er det alligevel Svend Gønge som kommer foran på et hjørnespark. Djerdap kommer godt tilbage i kampen og allerede efter 5 min så står det 1-1 på et mål af vores nyeste indkøb Hakop, som banker bolden i nettet fra ca.12-13m, han fik dermed en forrygende debut på holdet. Nu kunne Djerdap spillerne  lugte sejren, og det blev Djerdap der får scoret kampens sidste mål og dermed afgører kampen og hvilken en af slagsen, MAX scorer til 2-1 på et sensationelt saksespark fra 18m afstand, hvor han sendte bolden utageligt for Svend Gønge målmanden. Dette var klart dagens flotteste og bedst gennemførte aktion på Maraccana stadion og stor ros herfra til det.

 

Tusind tak til drengene for den stor indsats på banen..og tak til vores trofaste fans....

 

Fakta om kampen;

FC Djerdap - Sv. Gønge 2-1 (0-0)

56 min 0-1 Sv. Gønge

61 min 1-1 Hakop Hakopian

75 min 2-1 Max

Man of the match; Max

 

 

14.06.2009 Haslev FC - FC Djerdap 2-5

 

TILLYKKE MED OPRYKNINGEN!!

Ingen sejrherre tror på tilfældigheder.. 
Kampen startede med et stort Haslev-pres mod vores mål og der gik ca. 8 minutter før vi overhovedet kom over på deres banehalvdel. Vi fik arbejdet os ind i kampen – ikke med flot og flydende kombinationsspil, men med fight og vilje, samt et stort løbearbejde af alle spillere. Vi havde i taktikken talt om at vi skulle ”pakke” mere i den side hvor bolden befandt sig, for at hjælpe de spillere på holdet, som var nødt til at løbe meget. Men det viste sig at Haslev, ikke var dygtige til at flytte bolden fra side til side, hvorfor det gjorde det nemt for os at koncetrere os, da de hele tiden angreb igennem deres venstre side . Vi fik sat Kristian ind på højre midtbane, og han fik godt fat på deres nr. 3, som vi ellers havde frygtet inden kampen, Efter ca. 15 minutter tilkæmpede Max en bold i luftduellen mod deres målmand og scorede til 1-0 til Djerdap på et flot hovedstød. Drengene holdt hovedet højt og kæmpede videre, men spillet flød ikke helt pga. de fire afbud vi havde til dagens kamp. Efter ca. 25 minutter kommer Djerdap igennem i højre side hvor Mathias løber igennem hele Haslevs forsvar og han er sikkerhedden selv og scorer til 2-0, alle kunne nu lugte oprykningen da vi bare kunne nøjes med uafgjort. Men vi var ikke færdige endnu,. Mathias løber endnu en gang igenenm forsvaret i højre sidde, og med en perfekt indlæg fra baglinien finder han den flyvende Dejan P som scorer på et flot hovedstød, så stod de 3-0 til Djerdap, som også var resultatet ved halvleg.
I Halvlegen snakkede vi om at holde hovedet kold, for intet var afgjort endnu.
I anden halvleg ser vi det samme billede, kampen var 10 min gammel da Mathias endnu en gang kører igennem Haslevs forsvar og scorer sikkert til 4-0 for Djerdap. Samme Mathias brænder et straffesparke senere i kampen, men hvad fanden, manden kan jo ikke lave hattrick i hver kamp...men han var en klasse for sig selv i denne vigtige kamp. For at det hele skulle blive rigtigt sjovt så scorrede Dejan P kampens nok flotteste mål på et godt gennemspillet angreb, hvor Max afleverer på tværs til Dejan P, som elegant lobber bolden over målmanden til 5-0 føring til FC Djerdap. At vi så lukker to mål ind i anden halvleg spillede ingen rolle...

Super indsats set over hele sæsonen, fuldt fortjent at DJERDAP står med et SERIE 3 hold til næste år.
På trods af enkelte pointsmuttere jævnt fordelt over sæsonen, og det kan der jo være mange årsager til, så formåede I alligevel at holde fokus, det kan kun afkræve respekt for den vilje og indstilling både Zlatko, Dragan og resten af de vel omkring 20 spillere der har været inde og runde holdet, og som har afleveret et fodaftryk ell. to..

Jeg ved om nogen, hvordan det er at bevare troen, optimismen, viljen og selvrespekten når man har et hold, med spillere som ikke altid er lige trofaste til træning, som ikke altid holder aftaler, til tider gør det stik modsatte af hvad man har bedt dem om at udføre på banen.
På det punkt har I alligevel formået at holde holdet i den ende, Dragan forudsagde inden sæsonen gik igang.
Mange tilfældigheder har nok ført til, at holdet er nået oprykningen, men vi behøver ikke tro på disse, ej heller tænke over dem..

Jeg vil slutte af med at fortælle, at I har min dybeste respekt, "glimrende - fremragende angreb, veludført til mindste detalje".
Mathias var en klasse for sig selv i dag, Max var brilliant, Dejan P overraskede alle med sin indsats på midtbanen idag, vores anfører Donald kæmpede som om det var en kamp på liv og død, og ikke mindst Dejan J der spillede suverænt i forsvaret og for ikke at glemme Kristian med et enormt løbearbejde.
 
Vi kan nu alle begynde at glæde os til nogle helt nye og spændende modstandere på Djerdaps Stadion, og med garanti kampe, som bliver uhyre tætte. Det bliver sandsynligvis ikke sejre af den størrelsesorden, vi flere gange har været vidne til i den forløbne sæson. Interessant bliver det at følge holdet i serie 3..
God Ferie drenge
06.06.2009 FC Djerdap - FC 77  6-1

Denne ganng kunne jeg dog se hvordan holdet hele tiden udvikler sig. Vi mangler stadig at finde vores bedste spil

frem i peroider, men vi er begyndt at fighte som et hold, og det vinder man som bekendt mange kampe på.
Stor ros til alle og især vores 3 dygtige angribere som havde stor del i at kampen blev vundet på så kort tid.

Men i den mest minderige 1 halvleg i en turneringskamp i Djerdaps historie, vandt vi kampen på mål af Mathias Løfgren (hattrick) det sidste var en perle uden lige,  så lavede Max et pragtmål hvor han løfter den over målmandet, og endnu en hvor han går forbi målmanden, flot flot..

Superfight drenge tillykke med det, i var virkelige mandfolke i denne kamp.
Hold da kæft, hvor er det skønt at være med til præstationer som denne. Jeg er stolt af jer drenge. Tillykke!!!!!

Også en stor tak til den fænamonale opbakning, der gang på gang kommer og ser holdet..

Men det er på søndag det gælder, jeg håber alle kan holde hovederne kolde, så vi kan skrive historie efter søndagens kamp, hvor vi med en uafgjort resultat er i serie 3, for første gang i klubbens historie. Men nu er vi også ubesejret i 5 kampe, så jeg har fuld tiltro til at vi klarer det.

Glæder mig heldt vildt til denne kamp mod Haslev på søndag kl.10.00, det er kampe som denne som gøre det sjovt at spille fodbold.....

30.05.2009 Herlufsholm GF - FC Djerdap 2-4

 

Kampen mod HG var vel det man kan kalde en vind eller forsvind kamp!!! Med en sejr i denne kamp, så ser det for alvor ud som om, at vi er oprykningen til serie 3 nærmere, vi kan præstere mirakler i de sidste 2 kampe mod vores direkte modstandere.

I 1. halvleg viste det sig at HG var bedre sammenspillet, hurtigere og mere pasningsstærke end os, og de kom også foran på et straffespark. Vi overtager spillet i slutningen af halvlegen og vi score også til 1-1 inden halvlegen var slut.

I 2. halvleg viste det sig at Djerdap var bedre sammenspillet, især vores 2 angribere var sprudlende fra start og voldte dem store problemer med deres antrit og lækre tekniske detaljer. Vores midtbane havde i denne periode  bolden meget i egne rækker og Djerdap løb simpelthen stormløb mod et lettere uorganiseret forsvar.

 

23.05.2009 FC Djerdap - Sct. Jørgens IF 2-2

 

Igen ingen sejr på hjemmebane, til trods for spillets kvalitet og de mange chancer. Vi kommer bagud efter 20 minutter, da vi dumt tabte bolden på midten af banen, og efter en enkelt aflevering var modstandernes ene angriber alene med vores målmand Mustafa, som var chanceløs i målet.

Generelt var vi dog godt med i første halveg, og vi udlignede også til 1-1 ved Dragan Mikulovic efter en halv times spil da han fik en friløber i højre side.
Samme spiller fik tilkæmpet sig et straffespark til Djerdap kort ind i anden halvleg, Dragan tager sagen i egen hånd og sparker den sikkert ind fra 11 meters pletten og så er vi foran med 2-1.
Generelt spillede vi det klart bedste fodbold på dette tidspunkt, hvor pasningspillet fungerede rigtig godt, og vi fik lagt stort pres på modstanderne, og vi burde havde lukket kampen.
Til gengæld scorrede Sct. Jørgens til 2-2 hvor ingen havde troet på det ville ske, for de var helt ud af spillet på det tidspunkt. Det var dog heller ikke dagen, hvor vi havde de berømte marginaler med os.
Alle kæmpede dog bravt og efter en flot indsats fik vi hevet det ene point på kontoen, så vi stadig er med i kampen om oprykning.
Igen skal der lyde et stort tak til alle spillere for en god fight og flot indsats, bliv ved med det!!
 
16.05.2009 Mern IF - FC Djerdap 2-2
 
Det startede ellers ikke så godt, da vi allerede efter 15  minutter kom bagud..
Og efter to gode chancer til Djerdap for at udligne, kom forårets nok flotteste mål i det 27´ende minut da Dragan Mikulovic flugtede bolden i nettet til stillingen 1-1 fra omkring 30 metes afstand.
I slutminutterne af første halveg indkasserede vi to dumme gule kort.
Det betød at vi spillede 9 mod 11, og det udnyttede Mern IF til at overtage spillet i starten af anden halveg.
Og så sker det som så mange gange før, at vi igen kommer bagud i midten af anden halvleg, hvor vi forærer mern en chance som de udnytter.
Men vi fik hurtigt overtaget på midtbanen og det betyd at vi nu lagde stor pres på Mern IF, det gav også udbytte da Mohsen Kahazadeh udlignede på et flot mål til 2-2 da der mangler 2 min af kampen..
Før dette kom et par gode chancer til FC Djerdap, men Merns  målmand hev et par gode redninger op ad ærmet.
Det var derfor også et stolt og tilfreds trænerpar(Zlatko og Dragan), der efter kampen var meget glade. Vi ser frem til resten af sæsonen.
 
 

09.05.2009 Bårse IF - FC Djerdap 3-7

 

Det var mit håb at vi får nogenlunde styr på det mentale til denne kamp. Det skyldte vi os selv og klubben. Vi var nødt til at hente en kanin op ad hatten. Og det skal siges at det lykkedes, er overbevist om at det nok er den bedste kamp vi har spillet  indtil videre, selv om vi kommer bagud med 2-0 i starten af  kampen bliver vi ikke knækket, alle giver sig 100% og tror på vi kan vende resultatet til vores favør.

Vi spillede kanon godt. Bolden blev kørt rundt i flotte kombinationer, på en smuk bane i øvrigt, og vi formåede at score nogle flotte mål. Vi startede dog med at komme bagud efter et lille kvarter, vi fejlbedømmer 2 bolde på vores banehalvdel som modstanderne scorer på. Vi kommer dog tilbage i kampen efter vi reducerer til 2-1 inden halvleg.

Herefter var der opvisning i fodboldspil af høj klasse, anden halvleg var 10 minutter gammel da Mohsen Kahazadeh udligner til 2-2. Vi kørte på det her tidspunkt derudaf og mange følte at det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Dejan Jubecics vilje i 2 halvleg havde givet sejr i 99% af alle kampe, Mustafa stod en stor 2 halvleg for ikke, at glemme Mohsens hattrick også, 2 af dem rene perler, alt dette beviser at vi leger med verdens bedste legetøj.

Vi havde idag en ægte debutant på holdet, Miki Keseric spillede sin første kamp og hvilken kamp han dog spillede, højre midbane og hele tiden i bevægelse kronet med et flot skud der dog blev reddet på stregen, dig får vi meget glæde af fremover.

Alle skal roses for en god præstation på banen, flot drenge det var en dejlig sejr. Og tak for en fair spillet kamp med en dommer som holdt en lige linie hele vejen igennem.

 

Ses på tirsdag gutter tak for en god totaloplevelse.

 

 

 

Nyheder

 

Ny sæson

Referat

Kontingent

Bødekassen

 

Stilling

 

Serie 4A

Serie 5

 

Kampprogram

 

Serie 4A

Serie 5

 

Træner »

Det er på banen, at kampene bliver afgjort, så det kræver en ordentlig indsats fra alles side. Den rette indstilling og gå-på-mod krydret med fairplay er nøgleordene og vejen til for succes, fortæller Djerdap´s træner

Dragan Mikulovic

 

E - mail: info@djerdap.dk • +45 21660892 • Grønnegade 10 • 4700 Næstved • Danmark