Home    Serbisk     Om os     Aktiviteter     Medlem     Galleri     Sponsorer      

 

 

 

Fiskeklubben "DJERDAP"

 

Om Djerdap:


Djerdap er en fiskeklub som primært henvender sig til dem sports og lystfisekere.

Der findes to medlemskaber til denne fiskeklub:
- Aktive fiskere 400,-kr årligt

- Passive fiskere 200,-kr årligt


Fiskeklubben Djerdap blev stiftet i november 1994 med henblik på at introducere vores børn og unge for lystfiskeriet. Dengang startede vi ud med navnet Paja som senere gik hen og blev til Djerdap.

Hvad vi kan tilbyde:

-Klubmøder med relevans: 
Vi er ikke interesserede i at hænge ud i et klubhus når man har mulighed for at sidde ved vandet med en fiskestang. Derfor holder vi møder ca. 1 gang om måneden. Til gengæld vil møderne altid indeholde en grad af faglighed som forhåbentlig vil gøre medlemmerne klogere på lystfiskeriet. Oftest har vi et tema kørende som er relevant for kommende fisketure.

-Regelmæssige fisketure:
De fleste fisketure vil ligge i sommerhalvåret. Vi har mange medlemmer som ofte tager ud og fisker, og vi opfordrer til at man bruger facebook gruppen til at arrangere turene. Fisketurenes destination vil afhænge af årstid og hvad medlemmerne har lyst til.

-Socialt samvær:
Kom og mød ligesindede. Det sociale spiller en vigtig rolle i Djerdap som ofte kombinerer fisketurene med grill og hygge.

-Konkurrencer:
Lystfiskeri er en konkurrenceminded hobby (som så mange andre) og derfor er det kun naturligt at vi inkluderer nogle konkurrencer.. Der vil blive afholdt en individuel konkurrence på årsbasis, og løbende afholder vi en række mindre eller større konkurrencer. Der bliver selvfølgelig uddelt præmier til vinderne!

    

                                          

 

 

    

 

 

E - mail: info@djerdap.dk • +45 24404496 • Grønnegade 10 • 4700 Næstved • Danmark